DVIJE PREDSTAVE ZA DJEČJU SRIJEDU

21.06.2024

 

  PROGRAM DJEČJE SRIJEDE ovaj put nudi čak DVIJE PREDSTAVE i održat će se u petak, 21. lipnja 2024. u 19 sati u Hrvatskom domu Vukovar

 

                                      "VITEZ ŽELJEZNOG SRCA" I "BRAČNE VODE"

 

   Režija: Lidija Helajz

   Izbor glazbe: Erika Bainrauch

 

 

Polaznici Dramskog studija Hrvatskog doma Vukovar marljivo su radili tijekom cijele školske godine te su pripremili čak dvije predstave koje će predstaviti u petak, 21. lipnja, kad je ujedno i zadnji dan nastave. 

 

 

Polaznici starije skupine Dramskog studija Hrvatskog doma Vukovar ove godine će se predstaviti predstavom "Bračne vode" po predlošku teksta "Božić kod Horvatovih", prof. Nine Salatović, u režiji i adaptaciji naše voditeljice Lidije Helajz. Prestava na duhovit način obrađuje tematiku jedne neobično obične obitelji sa svim zgodama i nezgodama koje doživljavaju roditelji i djeca. Polaznici su unutar nje našli inspiraciju i poveznicu sa svojim životima te će šarolikom lepezom karaktera nastojati zabaviti svakog gledatelja i potaknuti na razmišljanje. 

 

Igraju: Anja Stanivuković, Leon Pencinger, Matej Šarić, Nika Sučić, Tara Marković, Iva Markovinović, Roberta Brdarić.

 

 

 

Mlađa skupina Dramskog studija će se predstaviti predstavom "Vitez željeznog srca" po predlošku istoimenog teksta Ane Đokić u režiji Lidije Helajz. Gledatelji će vidjeti fantastičnu ljubavnu bajku s grmljavinom, njištanjem, škripanjem i snažnim otkucajima srca koja će razgaliti i one "najhladnije". 

 

Igraju: Tara Marković, Dunja Bođirković, Roberta Brdarić, Aleksandra Njegić, Lucija Tokić, Elena Mandić, Erika Bainrauch, Iva Horvat, Ena Čeke, Lana Ujaković, Ana Varga, Elena Šarčević, Luka Lozić, Alek Stanivuković, Lucija Vukšić, Adrian Živanović.

 

 

Ukoliko želite vidjeti kako današnje mlade generacije doživljavaju svijet, što ih mori, a što raduje, dođite i zajedno s nama uživajte u maštovitim scenskim rješenjima naših polaznika. 

 

 


Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Prethodni unos:
Petak , 14.06.2024
DETALJI - Goran Vugrinec stand-up comedy show


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 314 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave