ZA LJUBAV

14.04.2016

ZA LJUBAV, operno-kostimografska promenada, program Lions klub Mursa Osijek, gostuje u Hrvatskom domu Vukovar - u četvrtak, 14. travnja 2016. godine u 19 sati. 

 

"Agilne, spretne, probitačne, uspješne žene otvaraju se kroz pomaganje i afirmiranje drugih. Članice Lions kluba okupile su mnogobrojan autorski tim koji se dobrovoljno odazvao i formirao pod mentorstvom profesora Umjetničke akademije u Osijeku kako bi realizirao ovaj kostimografsko-glazbeni projekt." (Robert Raponja)

 

Lions klub Mursa Osijek u suradnji s Umjetničkom akademijom u Osijeku i Hrvatskim domom Vukovar s radošću vas poziva na humanitarni program „Operno kostimografska promenada Mursica – za ljubav“ u ČETVRTAK, 14. travnja 2016. s početkom u 19 sati u Hrvatskom domu Vukovar.

 

Ulazak je slobodan, a gledatelje pozivamo da svojim dobrovoljnim prilogom pomognu rad Socijalne samoposluge u Vukovaru.

 

Operno kostimografska promenada, podsjećamo, bila je premijerno izvedena u prosincu u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, a prihod je bio namijenjen također Socijalnoj samoposluzi. Nakon Osijeka, raduje nas da ćemo uz naš slogan „Mi služimo“ pomoći i potrebitima u gradu Vukovaru, a bit će izveden u sklopu programa obilježavanja Dana grada Vukovara. Projekt LC Mursa ostvaren je u suradnji s Umjetničkom akademijom u Osijeku – odjelima za glazbu i kazališno oblikovanje, Hrvatskim narodnim kazalištem u Osijeku, Dječjim kazalištem Branka Mihaljevića, Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti, Obrtničkom školom i brojnim osječkim obrtnicima. U programu, uz članice LC Mursa, nastupaju studenti solo pjevanja glazbenog odsjeka UAOS-a uz klavirsku pratnju Ante Blaževića.



Pročitajte još iz rubrike - Novosti:


Sljedeći unos:
Četvrtak , 31.03.2016
SUSRET S PODUZETNICIMA


Prethodni unos:
Srijeda , 30.03.2016
STRADANJE RUSINA U DOMOVINSKOM RATU


Arhiva članaka - novosti
Sa današnjim danom smo objavili 276 članaka na web stranicama u kategoriji novosti!
Pregledajte sve objave