MAŠA I MEDVJED - dječja predstava

04.06.2016

Mašino pozorište iz Beograda izvest će dječju predstavu MAŠA I MEDVED u Hrvatskom domu Vukovar - u subotu, 4. lipnja 2016. u 17.30 sati. Ulaznice su 30 kuna i prodaju se sat prije predstave.

 

Svima poznato djelo Maša i medvjed interaktivna je predstava za djecu nastala prema istoimenom animiranom crtanom filmu koji se pak oslanja na rusku narodnu priču. Spomenuti je crtani film stekao ogromnu popularnost, a jedna epizoda, ona 17., jedan je od 20 videa koji su prikupili više od milijardu pogleda na YouTubeu. No, velike brojke rezervirane su i za predstava u izvedbi Mašinog pozorišta – ona je, naime, u regiji je odigrana više od 500 puta, u Hrvatskoj dosad 72 puta, a zbog velikog interesa su u svakom hrvatskom gradu u kojem je dosad gostovala odigrana i do put šest puta (Šibenik 6 predstava, Osijek 5 predstava, Rijeka 3 predstave, Karlovac 2 predstave i mnogi drugi).

 

Predstava u trajanju od 45 minuta u potpunosti je prilagođena dječjem uzrastu, a bitno je naglasiti kako je glavni cilj postići interakciju glumaca s djecom te najmlađe na taj način educirati o važnosti ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije.



Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Četvrtak , 23.06.2016
DANI SMIJEHA


Prethodni unos:
Utorak , 31.05.2016
GOSTOVANJE U POŽEGI


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 307 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave