TRI TREĆA TROMJESEČJA

30.03.2017

Vinkovačko kazalište gostuje s predstavom TRI TREĆA TROMJESEČJA u Hrvatskom domu Vukovar - u četvrtak, 30. ožujka 2017. godine u 20 sati. Ulaznice po cijeni 40 kuna parter / 30 kuna balkon prodaju se na blagajni Hrvatskog doma radnim danom 10-13 sati i 2 sata prije predstave. Informacije i rezervacije u isto vrijeme na tel. 450-679.

 

„Tri treća tromjesečja“ komedija je koja govori o povjerenju u muško-ženskim odnosima. Kroz predstavu u bolničkoj sobi upoznajemo tri žene različitih godina, stila i stasa, u devetom mjesecu trudnoće.

 

 

Četrdesetpetogodišnja Ivana (Mia Krajcar) je u stabilnom braku više od petnaest godina, te zbog pretjerane težine jede sve osim čokolade. Tridesetpetogodišnja Ivona (Nikolina Ljuboja) živi od svog rada, ali je vidno uznemirena i kratkog fitilja, jer se nadala da će se njezin dečko razvesti istog trena kad je doznao da je ona trudna. Međutim to nije napravio. Najmlađa, hostesa Iva (Martina Stjepanović) planira postati uspješna manekenka, a dok ne ulovi pravu poslovnu priliku uzdržava ju njezin malo stariji dečko. Iako na prvi pogled djeluje da ih ništa ne povezuje, otkrit će da ih muče isti problemi.

 

Redateljica: Frana Marija Vranković

Tekst: Nina Horvat

Kostimografkinja: Anamarija Filipović – Srhoj

Igraju: Mia Krajcar, Martina Stjepanović, Nikolina Ljuboja

Trajanje: 60 minuta

Premijera: GK “Joza Ivakić” Vinkovci, 24. veljače 2017.

Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Ponedjeljak , 03.04.2017
VUKOVARSKO LUTKARSKO PROLJEĆE 2017.


Prethodni unos:
Ponedjeljak , 20.03.2017
MAHALAC


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 169 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave