DANI SMIJEHA

05.07.2017

U razdoblju od 5. do 7. srpnja 2017. u Hrvatskom domu Vukovar održat će se Dani smijeha. S početkom u 21h, svakoga dana na programu će biti po jedna predstava, a ove godine na repertoaru su „Ljubaf“ (Kerekesh Teatar), „Muškarci.hr“ (Teatroman) te autorski stand up nastup Zlatana Zuhrića Zuhre.

Cijena pojedinačnih ulaznica iznosi 30kn, a paket za sva tri dana 75kn. Ulaznice se mogu kupiti svakog radnog dana na blagajni Hrvatskog doma od 9-14h, a za sve dodatne informacije možete nazvati na broj telefona 032/450-679.

 

Program se realizira uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske. 

 


RASPORED:


05.07.2017.
Kerekesh Teatar: LJUBAF
Komedija koja izokreće patrijarhalne stereotipe kroz prikaz svakodnevice jedne obitelji u kojoj dominiraju žene. Predstava u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje ni oko čega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš
Igraju: Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš


06.07.2017.
Umjetnička organizacija Teatroman: Muškarci.hr

Stand up komedija u kojoj četiri muškarca kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovaraju o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima. Inspirirani brojnim stereotipima kada su u pitanju muško-ženski odnosi, glumci se na izuzetno duhovit način osvrću na sveopće propagiranje brisanja razlika između muškaraca i žena, a kako kaže producent Šušković-Stipanović, ova predstava zapravo nije razbijanje tih stereotipa, nego njihovo muško potvrđivanje.


Redatelj: Mario Kovač
Producent: Roman Šušković-Stipanović
Igraju: Boris Svrtan, Goran Grgić, Filip Detelić ili Andrej Dojkić, Amar Bukvić ili Živko Anočić


07.07.2017.
Zlatan Zuhrić Zuhra – Autorski stand up nastup



Pročitajte još iz rubrike - Novosti:


Sljedeći unos:
Srijeda , 21.06.2017
DunavArt Festival


Arhiva članaka - novosti
Sa današnjim danom smo objavili 276 članaka na web stranicama u kategoriji novosti!
Pregledajte sve objave