GODIŠNJI KONCERT GLAZBENE ŠKOLE

22.10.2011

Odjel glazbene škole Osnovne škole Dragutina Tadijanovića Vukovar predstavit će se svojim Godišnjim koncertom u Hrvatskom domu Vukovar - u utorak, 20. prosinca 2011. u 18 sati. 

 

Osnovna škola Dragutina Tadijanovića VukovarOsnovna glazbena škola Vukovar djeluje kao odjel osnovne škole Dragutina TadijanovićaVukovar a smještena je na adresi 204. Vukovarske brigade 24a u Vukovaru i u Borovu naselju u Velebitskoj ulici. Traje šest godina.

 

Učenici III., IV.,V. i VI. razreda obavezni su dolaziti na skupno muziciranje (zbor i orkestar) koje se upisuje u učeničku knjižicu kao treći predmet. Škola suvremenog plesa traje četiri godine.Nastava se izvodi kao skupna nastava u razrednim odjelima.

 

U školi postoje odjeli:glasovir, gitara, harmonika, flauta, tambura, violina i suvremeni ples. Učenici dolaze dva puta tjedno na razrednu nastavu solfeggia i dva puta tjedno na sviranje instrumenta po 30 min. (stariji po 45 min.) koja se provodi kao individualna nastava.

 

Javna djelatnost škole sastavni je dio cjelokupnog obrazovanja a ostvaruje se javnim satima i nastupima učenika na školskim predstavama, natjecanjima, smotrama, TV emisijama i gostovanjima u gradovima izvan mjesta škole.



Pročitajte još iz rubrike - koncerti:


Sljedeći unos:
Petak , 21.10.2011
UZ DOBRE LJUDE, JA MOGU


Prethodni unos:
Ponedjeljak , 06.02.2012
USUSRET VALENTINOVU


Arhiva članaka - koncerti
Sa današnjim danom smo objavili 100 članaka na web stranicama u kategoriji koncerti!
Pregledajte sve objave