PREDSTAVA: VELIKA ZVJERKA

27.09.2017

Hit komedija Kazališta Planet art VELIKA ZVJERKA gostuje u Hrvatskom domu Vukovar - u srijedu, 27. rujna u 20 sati. Ulaznice (40 kuna parter, 30 kuna balkon) prodaju se od 20. rujna na blagajni Hrvatskog doma radnim danom 10-13h i 2 sata prije predstave.

 

Tekst: Roger Rueff. 

Uloge: Filip - Slavko Juraga, Relja - Marko Torjanac, Robert - Luka Dragić.   

Režija: Slavica Knežević. Prijevod: Marko Torjanac.

 

Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.

 

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Velika Zvjerka pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

 

Osim toga, Velika Zvjerka dotiče gotovo sva područja čovjekovog života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.

 

Uz obilje iskričavog i originalnog humora koji je postao njezin zaštitni znak, Velika Zvjerka nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti.Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Srijeda , 18.10.2017
GOVORITE LI HRVATSKI?


Prethodni unos:
Petak , 22.09.2017
PREDSTAVA: MATURANTI


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 169 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave