5ŽENA.COM - OTKAZANO!

22.01.2019

Nažalost, predstava najavljena za utorak, 22. siječnja OTKAZUJE SE zbog bolesti glumice.

 

Povrat novca za kupljene ulaznice možete dobiti na blagajni Hrvatskog doma ovaj tjedan (pon-pet) od 10 do 13 sati ili sutra (22.1.) od 18 do 20 sati.

 

Hvala na razumijevanju!

 

 

 

 

STARA NAJAVA:

 

5ŽENA.COM, predstava Satiričkog kazališta Kerempuh i Umjetničke organizacije Teatroman, gostuje u Hrvatskom domu Vukovar - u utorak, 22. siječnja 2019. godine u 20 sati.

 

Cijene ulaznica: 40 kuna parter, 30 kuna balkon.

 

U predstavi igraju Mia Anočić-Valentić/Dajana Čuljak, Nataša Dangubić, Nina Erak-Svrtan, Daria Lorenci Flatz/Ana Begić Tahiri i Nataša Janjić/Jadranka Đokić. Redatelj je Rene Bitorajac.

 

 

Na duhovit i autoironičan način, kroz pet snažnih ženskih karaktera, razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa.Nakon premijera u Bilbau i Madridu 2002. godine, kada je “5žena.com” u samo dva tjedna pogledalo preko pedeset tisućaljudi, predstava je postala apsolutni hit koji se izvodio u mnogim zemljama, svugdje postižući jednaki uspjeh.Po prvi puta u Hrvatskoj, u koprodukciji Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh, domaća verzija ovog kazališnog hita zabavljat će ne samo posjetitelje Scene Vidra, nego i posjetitelje svih scenskih prostora u Hrvatskoj. Redatelj “5žena.com” je glumac Rene Bitorajac čiji su autorski projekti već prepoznati kao naslovi koji obaraju sve rekorde gledanosti. Ansambl predstave sastavljen od pet trenutno najzanimljivijih glumica domaće kazališne i filmske scene garancijom je dobre kazališne zabave.

 

 

Nažalost, predstava najavljena za utorak, 22. siječnja OTKAZUJE SE zbog bolesti glumice. Povrat novca za kupljene ulaznice možete dobiti na blagajni Hrvatskog doma ovaj tjedan (pon-pet) od 10 do 13 sati ili sutra (22.1.) od 18 do 20 sati. Hvala na razumijevanju!



Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Srijeda , 20.02.2019
BRODOLOMKE


Prethodni unos:
Srijeda , 06.02.2019
BOLJA POLOVICA


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 309 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave