19. RUŽIČKINI DANI

21.09.2022

U srijedu, 21. rujna 2022. u 9 sati u Hrvatskom domu Vukovar otvorit će se Ružičkini dani. Ovogodišnje, 19. izdanje tog međunarodnog znanstveno-stručnog skupa održavat će se do 23. rujna u Hrvatskom domu, Ružičkinoj kući i Hotelu Lav.

 

Od 2008. godine, zahvaljujući inicijativi Ivanke Miličić, ravnateljice Hrvatskog doma, u okviru Ružičkinih dana održava se i Susret mladih kemičara, gdje učenici srednjih škola uz pomoć svojih mentora predstavljaju radove iz područja kemije, a nagrađuju se tri najbolja. Do sada su sudjelovale srednje škole iz Vukovara, Osijeka, Vinkovaca, Đakova, Slavonskog Broda, Žepča, Zagreba i Kutine.

 

Ružičkini dani - u organizaciji Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa, Europskog kemijskog društva i Europske udruge za higijensko inženjerstvo i dizajn - održavaju se uz potporu, među ostalima, i Hrvatskog doma Vukovar, a ravnateljica Ivanka Miličić članica je Znanstveno-organizacijskog odbora.

 

Više o skupu na službenoj web stranici: 19. Ružičkini dani

 



Pročitajte još iz rubrike - Novosti:


Sljedeći unos:
, 02.10.2022
BLAGAJNA - NE RADI TELEFON


Prethodni unos:
Četvrtak , 30.06.2022
100 godina Hrvatskog doma


Arhiva članaka - novosti
Sa današnjim danom smo objavili 278 članaka na web stranicama u kategoriji novosti!
Pregledajte sve objave