SVE O MUŠKARCIMA

08.12.2022

Kao dio programa Adventa u Vukovaru i Vukovarskih adventskih svečanosti u Hrvatskom domu Vukovar u četvrtak, 8. prosinca 2022. godine gostuje predstava Teatra Gavran SVE O MUŠKARCIMA. Početak je u 19 sati, a cijena ulaznice 50 kuna. Prodaja na blagajni Hrvatskog doma radnim danom (pon-pet) od 10 do 13 sati i dva sata prije predstave. Informacije i rezervacije u isto vrijeme na tel. blagajne 450-679.

 

 

Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti...

Ovaj tekst Mire Gavrana do sada je imao 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Jeneira pa do Moskve.

Ne propustite svjetsku uspješnicu hit-komediju Sve o muškarcima koja je samo u Pragu imala više od 500 repriznih izvedbi, a u Krakovu više od 400.

Do sada je SVE O MUŠKARCIMA vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta, budite i Vi što prije među njima. (Teatar Gavran)

 

Miro Gavran autor je teksta, predstavu je režirala Mladena Gavran, a glume Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Rade Radolović.



Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Srijeda , 14.12.2022
OPROSTI ZA BOŽIĆ 2


Prethodni unos:
Subota , 05.11.2022
POUČNA PREDSTAVA ZA DJECU I KOMEDIJA ZA ODRASLE


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 309 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave