LJUBAVNI FILMSKI POLUMARATON

14.02.2023

Za Valentinovo 2023. Hrvatski dom Vukovar pripremio je LJUBAVNI FILMSKI POLUMARATON. Početak je u 18 sati, a ulaz slobodan.

 

BEZVREMENSKA ADALINE

Zemlja: SAD

Trajanje: 109 min.

Godina: 2015.

Redatelj: Lee Toland Krieger

Glumci: Blake Lively, Harrison Ford, Ellen Burstyn, Michiel Huisman, Richard HarmonKategorija: Drama00:1015.02. srijedaInspirativna ljubavna priča s Blake Lively, Harrisonom Fordom i Michielom Huismanom, Bezvremenska Adaline, film je za koji su kostime kreirale modne kuće Dior i Gucci! Tridesetih godina prošlog stoljeća neobična sudbina zadesila je Adaline Bowman. Nakon automobilske nesreće ova prelijepa mlada žena ostaje zarobljena u tijelu 29-godišnjakinje te svoju tajnu uspijeva sakriti gotovo osam desetljeća. Sve dok se u njezinom životu ne pojavi karizmatični Ellis Jones.

 

ZA LJUBAV NEMA LIJEKA

Zemlja: SAD

Trajanje: 103 min.

Godina: 2010.

Redatelj: Nicole Kassell

Glumci: Kate Hudson, Gael Garcia Bernal, Lucy Punch, Kathy Bates, Whoopi Goldberg

Kategorija: Drama Komedija

Za ljubav nema lijeka je priča smještena u New Orleans i prati mladu i uspješnu ženu koja se neočekivano zaljubi u svog liječnika. Nominirana za Oscara Kate Hudson zvijezda je ovog filma, skupa s dobitnicama Oscara Kathy Bates i Whoopi Goldberg te Gaelom Garciom Bernalom (Pisma Juliji, Dnevnik Che Guevare). Marley Corbett (Kate Hudson) je mlada, lijepa i ludo zabavna, ali boji se prepustiti se pravoj ljubavi i obvezati se. Služi se svojim smislom za humor da spriječi stvari da postanu ozbiljne, ali kada joj posjet liječniku (Gael Garcia Bernal) promijeni život, oboje se zapute na pustolovinu međusobnog otkrivanja koju nijedno od njih nije očekivao.

 

WALKING ON SUNSHINE

romantična komedija, mjuzikl

REDATELJ: Max Giva, Dania Pasquini 

ULOGE: Annabel Scholey, Leona Lewis, Greg Wise

TRAJANJE FILMA: 97 min  Radnja ove neodoljive romantične komedije smještena je u idiličnom obalnom mjestu južne Italije u kojem su u tijeku pripreme za vjenčanje Engleskinje Maddie i naočitog Talijana Rafa, para koji je odlučio stati pred oltar nakon petotjedne veze. Kad u Italiju stigne Taylor, mladenkina sestra, i vidi Rafa, shvatit će da se radi o njezinoj staroj ljetnoj ljubav i, u stvari, ljubavi njezinog života koju nikada nije zaboravila niti preboljela…



Pročitajte još iz rubrike - Film:


Sljedeći unos:
Srijeda , 15.03.2023
DJEČJA SRIJEDA - PČELICA MAJA 3: ZLATNO JAJE


Prethodni unos:
Petak , 12.08.2022
KINO POD ZVIJEZDAMA


Arhiva članaka - film
Sa današnjim danom smo objavili 58 članaka na web stranicama u kategoriji film!
Pregledajte sve objave