DANI SMIJEHA

13.09.2023

Na DANIMA SMIJEHA u Hrvatskom domu Vukovar, od 13. do 16. rujna 2023, očekuju vas četiri komedije i izložba karikatura. Ulaznice po cijeni 7 eura (52,74 kune) za pojedinu predstavu prodaju se od 1. rujna na blagajni Hrvatskog doma radnim danom (pon-pet) 10-13 sati i dva sata prije predstave. Informacije i rezervacije u isto vrijeme na tel. blagajne 450-679.

 

Program:

 

Srijeda, 13.9. u 20h

Kerekesh teatar

DOBRA VEČER, DOŠAO SAM PO VAŠU KĆER

Stand up komedija

Tekst, režija i mikrofon: Jan Kerekeš

Ta rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Ovaj stand up nastao je nakon Janove akupunkture mozga za vrijeme jedne vožnje po autocesti ZG-ZG. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći.

Više: Dobra večer, došao sam po vašu kćer

 

 

Četvrtak, 14.9. u 19h

IZLOŽBA HRVATSKOG DRUŠTVA KARIKATURISTA

Sudionici: Milan Lekić Lex, Davor Trgovčević i Nikola Plečko (Nin Titanik)

Uključuje i druženje te nekoliko crtanja brzopoteznih karikatura zainteresiranih posjetitelja

Više:

Milan Lekić Lex

Davor Trgovčević

Nikola Plečko (Nik Titanik)

 

Četvrtak, 14.9. u 20h

Kerekesh teatar

BEBA

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju Mirna Medaković Stepinac i Ljubomir Kerekeš

Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati sa psihologom. Naša Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Hoće li i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u novoj komediji Kerekesh Teatra jer u čekaonicu dolazi “Beba”

Više: Beba

 

 

Petak, 15.9. u 20h

Kazalište Moruzgva

TVORNIČKE POSTAVKE

Tekst: Ivica Ivanišević i Marina Vujčić

Režija: Ksenija Marinković

Igraju: Ana Begić Tahiri, Amar Bukvić, Iva Jerković i Ivan Čuić

Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine. Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke?

Više: Tvorničke postavke

 

 

Subota, 16.9. u 20h

B Glad produkcija

4 POZE, SRETAN SRETAN SVRŠETAK

Tekst: Igor Weidlich

Režija: Igor Barberić

Igraju: Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela, Filip Detelić

Strastveno, surovo, iskreno i sexy! Hit komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju) stigla je na pozornice. Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna. Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente?

Više: 4 poze, sretan svršetak

 

 

Medijski pokrovitelji DANA SMIJEHA: Hrvatski radio Vukovar i Vukovarske novine

 

Program DANI SMIJEHA realiziran je uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara

 

 



Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Srijeda , 13.09.2023
Dani smijeha - prodaja ulaznica


Prethodni unos:
Srijeda , 07.06.2023
DJEČJA SRIJEDA: BASNE


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 309 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave