17. VUKOVAR FILM FESTIVAL

16.08.2023

Novi suorganizator festivala, tvrtka Design Studio D u suradnji s Gradom Vukovarom od 2023. godine preuzima kompletne organizacijske poslove festivala - od kreativnih do operativnih - tako da Vukovarci neće ostati zakinuti za filmski festival koji je posljednjih šesnaest godina obogaćivao kulturni program ne samo njihovog grada, već i cijele Slavonije.

 

Sedamnaesti će se vukovarski filmski festival održati u razdoblju od 24. do 27. kolovoza te će se time, nakon kraćeg vremena, vratiti u svoj stari, dobro poznati i od strane gledatelja poprilično voljeni i prihvaćeni termin - pred kraj ljeta, točno između završetka godišnjih odmora i početka nove školske godine.

 

Pored povratka starom terminu, kreativnu i operativnu organizaciju festivala u Vukovaru vodit će potpuno nova ekipa na čelu s poduzetnikom Darkom Puharićem, vlasnikom tvrtke Design Studio D koji će ujedno obavljati i funkciju direktora festivala te novim umjetničkim direktorom Danielom Rafaelićem, uvaženim povjesničarem filma i filmskim kritičarem.

 

Suorganizatori festivala su: Javna ustanova u kulturi Hrvatski dom Vukovar, Gradski muzej Vukovar, Vukovarski vodotoranj - simbol hrvatskog zajedništva i Gradska knjižnica Vukovar. 

 

Više detalja možete saznati na: https://www.vukovarfilmfestival.com/vff17/hr


17. VUKOVAR FILM FESTIVAL

Pročitajte još iz rubrike - Novosti:


Sljedeći unos:
Subota , 09.09.2023
Dramski studio


Prethodni unos:
Četvrtak , 06.04.2023
28. LUTKARSKO PROLJEĆE


Arhiva članaka - novosti
Sa današnjim danom smo objavili 278 članaka na web stranicama u kategoriji novosti!
Pregledajte sve objave