MUŠKARCI SU S MARSA, ŽENE SU S VENERE

09.02.2023

Predstava Umjetničke organizacije Teatroman MUŠKARCI SU S MARSA, ŽENE SU S VENERE gostuje u Hrvatskom domu Vukovar u četvrtak, 9. veljače 2023. godine. Početak je u 19 sati. Ulaznice po cijeni 7 eura (52,74 kune) prodaju se na blagajni radnim danom (pon-pet) od 10 do 13 sati te dva sata prije predstave. Informacije i rezervacije u isto vrijeme na tel. blagajne 450-679.

 

Predstava prema knjizi Johna Graya

Autor teksta: Paul Dewandre

Redatelj: Boris Kovačević

Prilagodba teksta: Roman Šušković-Stipanović

Voditelj: Roman Šušković-Stipanović

Glas žene (off): Darija Knez Rukavina

Glas muškarca (off): Boris Svrtan

 

Predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere jedna je od najdugovječnijih na zagrebačkom kazališnom repertoaru (od 2013. godine) i približava se svojoj 200-toj izvedbi. Ovaj tekst igran je na mnogim svjetskim pozornicama, a uz francusku i nizozemsku, hrvatska produkcija jedna je od najuspješnijih. Da je publika zavoljela predstavu potvrđuje puno gledališta u Zagrebu (Scena Vidra) i na brojnim gostovanjima diljem Hrvatske, a ima gledatelja koji su je gledali i pet puta. U Vukovaru ovo je drugo gostovanje.

 

 

Predstava „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ svoju popularnost stiče zahvaljujući tome što u duhovitim primjerima iz svakodnevnog života gledatelj lako prepoznaje svog partnera ili sebe.Osim lake identifikacije gledatelja s problemima i načinima reagiranja u braku, predstava nudi i moguća rješenja kako prevladati nesporazume i izbjeći nezadovoljstva i frustracije neočekivanim (različitim) ponašanjem „druge strane“. Zanimljivost je da gledatelji i neposredno sudjeluju u predstavi igrajući nekoliko kratkih scena.

 

Više: Teatroman - Muškarci su...



Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Srijeda , 15.02.2023
DJEČJA SRIJEDA - KLAUNOVSKA POSLA


Prethodni unos:
, 15.01.2023
LAV KOJI NIJE ZNAO BROJITI DO TRI


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 309 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave